BF5 vs RDR2 vs Modern Warfare

Makaleler
3
Birini Steam'den almayı düşünüyorum. Hangisi daha zevkli? Hikayesi bitince tekrar tekrar oynatacak. BF4 ve Modern Warfare 4 oynamıştım önceden. BF4'te daha fazla zevk almıştım ama çabuk bitmişti. Ayrıca MW4'ün hikayesi güzeldi. (Kendi başımıza düşmanın baseine sızdığımız görev favorim) fazla Online sevmiyorum. Ama arada oynarım. Yine de sadece Online yok diye RDR2'yi listeden çıkartmak saçma bence. Ayrıca ekran kartım çok düşük. Sharkon SHP650 PSU almayı düşünüyorum. Bu PSU'nun sınırını zorlamadan alabileceğim uygun bir ekran kartı var mı?

Not: BF4'ü GTX 1070 ile oynamıştım. MW4'ü Intel HD Graphics 610 ile

Son düzenleyen: Moderatör:
Modern warfare 4 diye bir oyun mu var vay canına 3 e kadar değil mi?
Neyse rdr2 güzel oyun galiba gtx 1070'iniz var. Fakat 1070 ilede sorun çıkarabilir rdr2, onun dışında modern warfare alınabilir.

Üçü de kendi alanında iyi oyunlar. Biraz da sizin hangi oyunları sevdiğinize bağlı. Ben Shooter oyunları ne kadar sevsem de Red Dead Redemption 2 tarzı hikayesi ağır ve kaliteli oyunların yeri bende ayrı. O yüzden RDR2 tercih ederdim ki ettim de ve memnunum. Ama diğer ikisi arasından da sanırım Modern Warfare biraz daha güncelliğini koruyor.

3 oyunu da oynadım. Sıralamam şu şekilde olur:
  • RDR2
  • CoD MW
  • BF5

• RDR 2 hikayesine hâlâ devam ediyorum. Oyun baştan sona bir başyapıt. Haritada sizi sürekli küçük süprizler karşılıyor. Canınız sıkıldığı zaman girip ava gidebilirsiniz mesela. Bounty Hunter vs. hiç sıkılmadan oynuyorum şahsen.
  • CoD, hikaye itibariyle BF serisinden serisi ve sürükleyici olması sebebiyle daha başarılı. Ancak serinin önceki oyunlarını oynamış olduğunuzu varsayıyorum.
  • Battlefield 5 ise parça parça olarak, yer yer ders veren, yer yer ağır dram içeren hikayelere sahip bir oyun. Hikaye modundaki bölümlerin her biri çok güzel. Ama olayların, hikayelerin birbirinden bağımsız olması, sürükleyici olmaktan çıkarıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…