WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar bu hatayı veriyor. Nasıl düzeltirim?
O özellik yoksa oyunu oynayamıyorum mu yani ? Her ana kartta var mı? Birde hocam ben windows 10 kullanıyorum.BIOS üzerinden Secure Boot'u açmanız gerekiyor. Anakart modelinizin yanına "How to enable secure boot" yazıp YouTube gibi platformlardan bakabilirsiniz.
Bazı oyunların anti hile yazılımları Securo Boot'u şart koyabiliyor. Eğer hata verip açılmıyorsa ve sisteminizin Secure Boot desteği yoksa oynayamazsınız.O özellik yoksa oyunu oynayamıyorum mu yani ?
Hocam var galiba ama Windows 11 olması zorunlu mu?Bazı oyunların anti hile yazılımları Securo Boot'u şart koyabiliyor. Eğer hata verip açılmıyorsa ve sisteminizin Secure Boot desteği yoksa oynayamazsınız.
Secure Boot olmadan BF6 oynayamazsınız. Normalde W11 de yükleyemezsiniz ancak kolayca bypass edilebiliyor. Güncel bir sisteminiz varsa Secure Boot desteği vardır sisteminizin.Hocam var galiba ama Windows 11 olması zorunlu mu?
Secure Boot'u açmak zararlı mı, Gigabeyte anakartta nasıl açarım?BIOS üzerinden Secure Boot'u açmanız gerekiyor. Anakart modelinizin yanına "How to enable secure boot" yazıp YouTube gibi platformlardan bakabilirsiniz.
@mehmet günay, hayır zararlı değil. Hatta tam tersi, güvenliği arttıran bir özellik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.