BF6 vs Tarkow vs CoD Black Ops 7

BF 6 için indirim beklemenizi önerebilirim kendi açımdan. 11 saat deneyimleme fırsatım oldu 70 dolar verip. Fakat 70 dolara değeceğini düşünmüyorum ben şahsen. İndirim beklenebilir.

BF 6 için indirim beklemenizi önerebilirim kendi açımdan. 11 saat deneyimleme fırsatım oldu 70 dolar verip. Fakat 70 dolara değeceğini düşünmüyorum ben şahsen. İndirim beklenebilir.
Bence de hazır indirimdeyken EFT almak daha mantıklı gibi.

Bir şey sorabilir miyim ben Steam'e gelmeden önce Escape from Tarkov almıştım sitesinden standart sürüm ve tarkov arena. Şimdi fiyatları Steam'de çok uygun prepare for escape Edition alsam olur mu? Diğer hesabım ne olacak acaba eğer o da kullanılabilir olursa o hesabı da abime veririm.

Muhtemelen ikisi de farklı birer hesap olarak açılır. Yapılabiliyor mu bilmiyorum da siteden aldığınız hesaba Steam bağlıysa bağlantıyı kesin derim.

Muhtemelen ikisi de farklı birer hesap olarak açılır. Yapılabiliyor mu bilmiyorum da siteden aldığınız hesaba Steam bağlıysa bağlantıyı kesin derim.

Steam bağlı değil, ben tüm oyunlarımı Steam'de topluyorum o yüzden bir de standart sürümdü benimki prepare for escape Edition daha iyi diye biliyorum onu kendime alırım, abim benim kadar oynamaz diye düşünüyorum kendi tarkov hesabımı da abime veririm eğer mail adresi değişebiliyorsa.

Steam ve Battlestate Games üzerinden alınan hesaplar birbirleri ile asla bağlanamayacak. Dolayısıyla Steam'den hesabını alamdığın sürece, Steam üzerinden hesabına bir geliştirme yapamayacaksın.

Steam ve battlestate Games üzerinden alınan hesaplar birbirleri ile asla bağlanamayacak. Dolayısıyla Steam'den hesabını alamdığın sürece, Steam üzerinden hesabına bir geliştirme yapamayacaksın.

Yani şimdi prepare for escape Edition satın alırsam Steam'den o başka bir hesap olacak ve siteden aldığım tarkov hesabı farklı bir hesap olacak değil mi?

Oyunun Battlestate Games üzerinden satılan Unheard Edition'u çok mantıklı bir paket ve açıkçası P2W diyebilirim fakat prepare for escape Edition almanın inan bana hiçbir yararı yok tamamen para tuzağı. Tavsiye etmiyorum.

Yani şimdi prepare for escape Edition satın alırsam Steam'den o başka bir hesap olacak ve siteden aldığım tarkov hesabı farklı bir hesap olacak değil mi?
Evet, aynen öyle.

Oyunun sitesinden aldığım sürüm standart Edition'dı. Şimdi Steam'de en son sürümü alsam nasıl olur sizce.

En son sürüm sadece Battlestate Games üzerinden satılıyor. Steam'e getirmeyecekler sanırım. Steam üzerinden satılan en son sürümü diyorsan da gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…