BF6 vs Tarkow vs CoD Black Ops 7

Hocam şu 33 dolar olan nedir peki onu tam anlayamadım

Hocam yani normalde Unheard Edition paketini öneriyorsunuz, fakat o paket Steam'de olmadığı için, ve Standart paketin dışında ki paketlerin verdiği şeyleri de oynayıp açabildiğimiz için Standart sürümü öneriyorsunuz doğru mu anladım?

Hocam hiç anlamadım ama iyi olarak yorumladım teşekkürler.

Aynen öyle.

Hocam şu 33 dolar olan nedir peki onu tam anlayamadım.

Ekte belirttiğim gibi farklar açıkça yazıyor. Eklemem gereken tek şey unheard Edition'daki 3x3 pouchun elde edilemiyor oluşu görevler ile. Kalan her şey oynayarak da yapılıyor. Hatta kappa pouch olarak adlandırılan 4x3 bir pouch da mevcut fakat yeni başlayan birinin elde etmesi pek mümkün değil. Oyunun en son ana görevi açıyor o eşyayı. Yani özetle oyunda hiçbir şey P2W değil ama işinizi kolaylaştırıyor fazla para ödemek .

Dosya Ekleri

• görsel_2025-11-14_135703170.png
    68,3 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

Size son bir soru sormak istiyorum değerli cevaplarınız için de çok teşekkür ederim. Ben şimdi Escape from Tarkov prepare Edition satın aldım Steam'den, tarkovun kendi sitesinden standartı almıştım 1 yıl önce. Şimdi hesapları bağlasam standart Edition ile mi oynayacağım Steam'den yoksa prepare Edition mu? Sitesinden aldığım hesapta birkaç tane kıyafet ve streamer box gibi itemler vardı onun için soruyorum

Konuya dair bilgi sahibi değilim, üzgünüm.

BF6 alınr derim hocam Escape from Tarkov yıllar önce almıştım kendi sitelerinden ama solo sarmadı tarkov başka bir atmosfer bütçe varsa BF6 ve tarkov.

15 dolara tarkov alır geçerdim. Evet, 33 dolarlık pakete göre zorlanırsın ama onun da ayrı bi keyfi var. Daha sonra istersen yükseltirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…