C Coulsonn Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar BFME2'nin INI dosyasında bikaç oynama yaptım ve pişman oldum, çünkü oyun bozuldu. Mümkünse versiyon 1.0'ın orjinal hiç ellenmemiş ini dosyasını paylaşabilir misiniz? Hata bu: Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2014
Arkadaşlar BFME2'nin INI dosyasında bikaç oynama yaptım ve pişman oldum, çünkü oyun bozuldu. Mümkünse versiyon 1.0'ın orjinal hiç ellenmemiş ini dosyasını paylaşabilir misiniz? Hata bu:
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Haziran 2014 #2 İndiriyorum oyunu, atıcam dosyayı. Güncelleme: Öyle bir dosya yok. Oyun çalışmıyorsa bu konuya bak: The Battle for Middle-Earth II Windows 8.1 Çalıştırma Rehberi | Technopat Sosyal Son düzenleme: 3 Ağustos 2014
İndiriyorum oyunu, atıcam dosyayı. Güncelleme: Öyle bir dosya yok. Oyun çalışmıyorsa bu konuya bak: The Battle for Middle-Earth II Windows 8.1 Çalıştırma Rehberi | Technopat Sosyal