8 895135 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 6 6 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar merhaba Windows klasöründe gezerken böyle bir uygulama gördüm. Bu nedir? Reddit'deki bazı kullanıcılar 80 KB'yi geçtiği anda virüs olduğunu söylemişler. Biraz tırstım açıkçası. Cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba Windows klasöründe gezerken böyle bir uygulama gördüm. Bu nedir? Reddit'deki bazı kullanıcılar 80 KB'yi geçtiği anda virüs olduğunu söylemişler. Biraz tırstım açıkçası. Cevaplarınızı bekliyorum.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 6 Nisan 2025 #2 Windows ön yükleme dosyalarını yönetmek ve onarmak için kullanılan bir araç.
8 895135 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 6 6 Nisan 2025 #3 hogwartscanavarı dedi: Windows ön yükleme dosyalarını yönetmek ve onarmak için kullanılan bir araç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam içime su serpildi sağ olun.
hogwartscanavarı dedi: Windows ön yükleme dosyalarını yönetmek ve onarmak için kullanılan bir araç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam içime su serpildi sağ olun.