BG3 Shar tapınağı nerede?

ALPHARD

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  

Bu görevi halledip öyle aydoğumu kulelerine gitmek istiyorum. Haritayı tavaf ettim fakat bulamadım. Şu anda 5. seviyeyim sizce görevlere levelim düşük kalır mı?(bu haritadaki 3 görevden başka görev yok; soldaki görev lae zel görevi ve levelim düşük kalıyor 3 saat önceki save dönmek zorunda kaldım, sağdaki aydoğumu kulesi görevi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçıncı act'desin o ana görev hemen ulaşamazsın zaten tapınağa sen ilerlemeye devam et, ileride gideceksin bayağı ( ufak info mutlaka shadowheart ile git )

Act 1 deyim galiba. Ay doğumu kulelerine mi gideyim?

İsimleri hatırlamıyorum Act'i bitirmek istiyorsanız aşağıda maden girişi var, dev şatonun orada ( kaleye saldıran komutanın olduğu şato ) ama geri dönme yok Act'i tamamen temizleyin ayrılmadan.

İsimleri hatırlamıyorum Act'i bitirmek istiyorsanız aşağıda maden girişi var, dev şatonun orada ( kaleye saldıran komutanın olduğu şato ) ama geri dönme yok Act'i tamamen temizleyin ayrılmadan.
Aga şu an bi asansörden indim meşalesiz gezilmiyor. Act in bitip bitmediğini nasıl anlayacağım?

Aga şu an bir asansörden indim meşalesiz gezilmiyor. Act in bitip bitmediğini nasıl anlayacağım?

Ruhların yerimi meşale dediğin yer eğer oraysa act2'ye geçmişsin zaten, içindeki periyi serbest bırak sana kutsama verecek.

Aga şu an bi asansörden indim meşalesiz gezilmiyor. Act in bitip bitmediğini nasıl anlayacağım?

Gölge-lanetli Topraklar'a geldiysen Act 2'ye geçmişsin demektir. Karanlıkaltı'dan asansörle yukarı çıkıyorduk sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…