2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 30 Aralık 2020 #11 TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video 5 yıl öncesine ait !!!
TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video 5 yıl öncesine ait !!!
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 30 Aralık 2020 #12 GTA 5 açmaz kapanır oyun. CS:GO en düşük çözünürlükte 30 40 FPS arası PUBG Lite optimizasyonu sıkıntılı 9 10 FPS arası alırsınız. TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam böyle testlerin çoğu yanlış. Ve zaten eski video.
GTA 5 açmaz kapanır oyun. CS:GO en düşük çözünürlükte 30 40 FPS arası PUBG Lite optimizasyonu sıkıntılı 9 10 FPS arası alırsınız. TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam böyle testlerin çoğu yanlış. Ve zaten eski video.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 30 Aralık 2020 #13 286313 dedi: Video 5 yıl öncesine ait! Genişletmek için tıkla... Haklısınız pardon.
tunahand3405 Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #14 286313 dedi: Crack ve eksik dosyalı mıydı? Çünkü GTA IV, RTX sistemlerde bile kasabiliyor. O kadar leş bir optimizasyona sahip. Ama mesajımı düzenledim. Bi' bakın. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim Steam'dan indirmiştim. Kasıyor tabii ama 20 FPS'ten üstü almıyor Ultra grafiklerde. TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kadar fazla verir mi? Peki kaç olabilir. Ve bir de arkadaşlar GTA vc, sa gibi oyunların videosunu çekerden nedense kasıyor. Son düzenleme: 30 Aralık 2020
286313 dedi: Crack ve eksik dosyalı mıydı? Çünkü GTA IV, RTX sistemlerde bile kasabiliyor. O kadar leş bir optimizasyona sahip. Ama mesajımı düzenledim. Bi' bakın. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim Steam'dan indirmiştim. Kasıyor tabii ama 20 FPS'ten üstü almıyor Ultra grafiklerde. TeknoHe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kadar fazla verir mi? Peki kaç olabilir. Ve bir de arkadaşlar GTA vc, sa gibi oyunların videosunu çekerden nedense kasıyor.