Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #11 Lee Yubin dedi: Asfalt yolda sürecekseniz yol bisikleti hafifliği, tekerleri ve aerodinamisi sayesinde az yorar, en uygunu olur. Genişletmek için tıkla... Sürerken eğilmek beli yormaz değil mi?
Lee Yubin dedi: Asfalt yolda sürecekseniz yol bisikleti hafifliği, tekerleri ve aerodinamisi sayesinde az yorar, en uygunu olur. Genişletmek için tıkla... Sürerken eğilmek beli yormaz değil mi?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 14 Nisan 2024 #12 Creezs dedi: Sürerken eğilmek beli yormaz değil mi? Genişletmek için tıkla... O biraz ilk başlarda sıkıntı olabiliyor. Zamanla pozisyon değiştirerek sürmeye alışırsın. Bir de oturuşu düzgün ayarlamak lazım yoksa sıkıntı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Creezs dedi: Sürerken eğilmek beli yormaz değil mi? Genişletmek için tıkla... O biraz ilk başlarda sıkıntı olabiliyor. Zamanla pozisyon değiştirerek sürmeye alışırsın. Bir de oturuşu düzgün ayarlamak lazım yoksa sıkıntı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #13 Lee Yubin dedi: O biraz ilk başlarda sıkıntı olabiliyor. Zamanla pozisyon değiştirerek sürmeye alışırsın. Bir de oturuşu düzgün ayarlamak lazım yoksa sıkıntı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rahatsızlık veriyorum ama Corelli Sprint KR200' den memnun musunuz?
Lee Yubin dedi: O biraz ilk başlarda sıkıntı olabiliyor. Zamanla pozisyon değiştirerek sürmeye alışırsın. Bir de oturuşu düzgün ayarlamak lazım yoksa sıkıntı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rahatsızlık veriyorum ama Corelli Sprint KR200' den memnun musunuz?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 14 Nisan 2024 #14 Creezs dedi: Rahatsızlık veriyorum ama Corelli Sprint KR200' den memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Giriş seviye için ideal.
Creezs dedi: Rahatsızlık veriyorum ama Corelli Sprint KR200' den memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Giriş seviye için ideal.