NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.205 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #11 ezuer dedi: Yok hocam ben jilet seviyorum. Jiletten güzel alan başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun içine jilet koyup kullanıyorsun zaten bir bak bence al videosunu attım aynı alet değil ama güzel bir örnek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ezuer dedi: Yok hocam ben jilet seviyorum. Jiletten güzel alan başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun içine jilet koyup kullanıyorsun zaten bir bak bence al videosunu attım aynı alet değil ama güzel bir örnek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.192 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #12 Amazon'dan gillette 5'in 2 başlıklı olanını sipariş verdim. Farkı buraya unutmazsam yazarım. Arasındaki tek fark konfor. Acısız bir şekilde tahriş etmeden temiz kesiyor. Oynar başlığı ise bic 5'e göre daha iyi. Son düzenleme: 8 Şubat 2024
Amazon'dan gillette 5'in 2 başlıklı olanını sipariş verdim. Farkı buraya unutmazsam yazarım. Arasındaki tek fark konfor. Acısız bir şekilde tahriş etmeden temiz kesiyor. Oynar başlığı ise bic 5'e göre daha iyi.