berkcansimsek2 Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #11 Arkadaşlar bende big Flex 3 extra Life jileti var ben gidip buna big Flex 5 kartuşunu jiletime takabiliri miyim uyar mı başlık sizce? Deneyen varsa söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2024
Arkadaşlar bende big Flex 3 extra Life jileti var ben gidip buna big Flex 5 kartuşunu jiletime takabiliri miyim uyar mı başlık sizce? Deneyen varsa söyleyebilir mi?
oguzunluerler1 Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 591 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #12 528185 dedi: Ürün uygun fakat bıçakları inanılmaz pahalı onun yerine bu ürünü almak daha mantıklı. Ayrıca bıçakları da çok uygun. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullaniyorum cok memnunum sakalim falan bayagi serttir hic zorlanmiyorum ama. Tavsiye.
528185 dedi: Ürün uygun fakat bıçakları inanılmaz pahalı onun yerine bu ürünü almak daha mantıklı. Ayrıca bıçakları da çok uygun. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullaniyorum cok memnunum sakalim falan bayagi serttir hic zorlanmiyorum ama. Tavsiye.