454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 BİM'de 20 TL önerir misiniz?
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #2 Kaliteli sağlam markadır hocam. Alabilirsiniz
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 Arka tarafı biraz dayanıksız, yine bu fiyata 4 kalem oldukça iyi. Alternatif olarak Rotring Visuclick var. Amazon.com.tr
Arka tarafı biraz dayanıksız, yine bu fiyata 4 kalem oldukça iyi. Alternatif olarak Rotring Visuclick var. Amazon.com.tr
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #4 Shum dedi: Arka tarafı biraz dayanıksız, yine bu fiyata 4 kalem oldukça iyi. Alternatif olarak rotring visuclick var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam visuclick kullandım ama sevmedim bic 4 tane 20TL alacaktım keşke farklı renkleri de olsa. Shum dedi: Arka tarafı biraz dayanıksız, yine bu fiyata 4 kalem oldukça iyi. Alternatif olarak rotring visuclick var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam BIC'in kuru boyaları gerçekten sağlam mı ve visuclick kalitesiz mi?
Shum dedi: Arka tarafı biraz dayanıksız, yine bu fiyata 4 kalem oldukça iyi. Alternatif olarak rotring visuclick var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam visuclick kullandım ama sevmedim bic 4 tane 20TL alacaktım keşke farklı renkleri de olsa. Shum dedi: Arka tarafı biraz dayanıksız, yine bu fiyata 4 kalem oldukça iyi. Alternatif olarak rotring visuclick var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam BIC'in kuru boyaları gerçekten sağlam mı ve visuclick kalitesiz mi?