Bıçak yeni hesaba mı alınmalı?

alperenkrkmazzz

Kilopat
CS2'de genelde arkadaşlarla seçkin giriyoruz ara sıra. Onun dışında da haftalık drop alıp çıkıyorum 4 hesabım var ekstradan onlarda da oynuyorum baya drop için. Bu hesabıma bıçak almayı düşünüyorum ama CSWatch sitesinde genelde oyuncuların verileri oluyor işte Time to Damage, Preaim Degree vb. Benim hesabımda burdaki tüm verileri normal gösteriyor ama K/D oranım 1.70 görünüyor. K/D oranımın 1.70 olma şansı olamaz bana göre öldüğüm sayının nerdeyse 2 katı adamı vuramıyorum genelde. Bu K/D oranına rekabetçi kısmı giriyorsa bilmiyorum çünkü orda rankım silver olduğu için hep yeni başlayanlar oluyor ve 25-30 vurup 10 kere falan ölüyorum. Ne zaman bir clutch alsam veya iyi bir maç geçirsem hemen chatten rakip takımın beni reportlayıp durduğunu görüyorum. Bu yüzden de arkadaşlarım sürekli senin Trust Factor düşük uyarı verip duruyor diyorlar. E ben hile olmadığımı biliyorum. Demoları da izliyorum anormal oynayışım da yok ama sürekli bu reportlar yüzünden hesaba skin almaya korkuyorum banlanırım diye. Hilelere bir şey olmuyor defalarca karşımıza geldi ama belli mi olur bana denk gelir diye korkuyorum. Bıçak alıcam ama bu hesaba mı alayım başka hesabıma mı geçeyim bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valve'nin bos ban attigini hiç gormedim.

İsterse 10kd'n olsun ban sebebi değil. Hile kullanmıyorsan senin 0.5kd bir oyuncuyla ban yeme şansın aynı. Bıçağını main hesabına, yani Steam'de aktif olduğun ve oynuyorsun diğer oyunları da oynadığın hesabına al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…