Biceps ve sırt için antrenman programı önerisi

1 günde ne yiyorsunuz? 1 yıl boyunca dümenden spor yapıp çok kötü beslensem bile çok daha fazla büyür kolum.

Hocam öyle demeyin beslenme bu işin %50'si bence.%30 idman %20 de iyi dinlenme. Çünkü kasları ne kadar parçalarsan parçala onarıp büyümesi için gerekli besini veremiyorsan bir anlamı kalmıyor.

Hocam boyum 169-170 falan çok uzun değilim 56-57 kiloyum.

Bulkta mısınız yoksa normal beslenmeniz mi bu?

Hem daha çok yemen lazım hem daha çok protein alman lazım. Protein namına çok az şey var beslenmende.

Hocam boyum 169-170 falan çok uzun değilim 56-57 kiloyum.
Kilo alman şart gerçekten başka çaresi yok bunun. Yeşil mercimek, tavuk göğsü ve pilav, yumurta, muz, baklagiller, kuru incir, balık falan sizin işinizi görür. Biliyorum bunlar çok para demek ama bu spor dediğim gibi nankör bir spor. Parasız adama acımıyor.

Bir de akşam yemeğinde haftada 3-4 kere tavuk pilav oluyor onu da 2-3 tabak yiyorum.

Kardeşim aban tavuk pilava özellikle idman günleri. Zorla kendini. Ben başım dönene kadar yemek yiyordum kilo alabilmek için. Karşılığını çok güzel aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…