Bicepsler büyümedi ama sertleşti

LiuKangg

Hectopat
Makaleler
1
Spora başlayalı 1 ay oldu biceps hareketleri çok düzgün ve güzel bir şekilde yapıyorum. Kasların biraz sertleştiğini ve eskisine göre daha birazcık daha fazla küvvetli olduğunu hissediyorum yani sıkıp değdiğimde taş gibi ama gram bir değişiklik yok. 55 kilo olduğumdan dolayı olabilir mi bilmiyorum zaten diyetisyene gideceğim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada bu kadar kısa sürede değişmiyeceğini ben de biliyorum ama sertleşip büyümüşken insan biraz da dışarıdan değişmesini istiyor.

Son düzenleme:
Dostum kilo almadan kas kütlesi koymayı bekleme tavsiyem clean bulk yaparak büyümeye çalışman yeterli kas kütlesi koyduktan sonra da diyet yapıp kaslarını ortaya çıkaracaksın bu hep böyledir bildiğim kadarıyla.

Dostum kilo almadan kas kütlesi koymayı bekleme tavsiyem clean bulk yaparak büyümeye çalışman yeterli kas kütlesi koyduktan sonra da diyet yapıp kaslarını ortaya çıkaracaksın bu hep böyledir bildiğim kadarıyla.
Diyetisyenin faydası olur o zaman gitcektim zaten.

Mantık basit kasa hasar ver, ardından alman gereken protein karbonhidratı al. Bu protein, karbonhidrat hasar verdiğin yırttığın kasların arasına onarıp zamanla kütle kazanıcan. He daha belirgin olsun diyorsan, vücudunun yağ oranı düştükçe daha çok belli olur. Benim bildiklerim bunlar hoca veya uzman değilim bende biraz takip ediyorum bu konuları bildiğimi aktarıyorum. :)

Günlük alman gereken kalori miktarını hesaplayıp onun fazlasını alarak kilo alacaksın yavaş yavaş ve kas kütlen de artmaya başlayacak bununla birlikte attığım videoyu izlersen anlarsın zaten. Tabii sporu da hakkını vererek yapman lazım yoksa sadece kilo almış olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı