Biçimlendirme aşamasından önce USB'den veri kurtarılabilir mi?

Akatshix

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, internet kafecinin gazabına uğradım, flash belleğin içine virüs sızmış. İnternet kafedeki bilgisayardan. O sebeple şu anda flash belleğimin içindeki dosyalar önemli ve benim bunları kurtarmam gerekiyor. Biçimlendirirsem tüm veriler gidecek. Beklemedeyim ama ücretsiz ve iş yapacak bir uygulama da nedir bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Yani güçlü bir virüs değilse eğer takmadan önce anti-virüs yükleyip Kaspersky veya Malwarebytes fark etmez, bunları indirip direkt olarak USB belleğe tam tarama gerçekleştirirsen silinebilir belki. Ya da bir çılgınlık yapıp USB bellek ile internet kafeye gidip bir kaç dakikalık olarak para verip bilgisayara otur oradan işlerini yap.

Her şeyim hazır. Yazıcım olmadığı için ve internet kafeciye rahatlık olsun diye flash belleğim ile kolaylıkla çıkarıyordu. Bende whatsapp falan kullanmadım esed'le falan taradığı için ama oluyormuş demek ki. Bende kaspersky var virüsü temizledi lakin içindeki dosyalar encrypt kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…