Biçimlendirme yapılmadan sistem kurulursa virüs kalıntıları kalır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben bazı şeyleri kafaya takan birisiyim. Durduk yere şimdi kafama takıldı. Ben bilgisayara format atarken biçimlendirme yapmadan kurmuştum fakat diskpart ile clean komutunu kullanıp diski temizlemiştim. Önceki Windows'taki virüsler falan gitmiş midir?

Hayır biçimlendirme bile yapmadan diskiniz komple silmeniz lazımdı yeni disk açıp temiz format atardiniz.

Kurulum yapacağın C: Diski otomatik temizlenmiyor mu zaten? Kalıntı kalmışsa diğer partitisyonlarda kalmıştır ki bunlardaki zararlılar yine çalıştırmadığın sürece aktif olmazlar.

Trojanli viruslu diskler silmeli ve yeniden oluşturma yapılmalı senin dediğin virussuz kasma olduğu için format islemidir kime sorarsa sor virusten kurtarmak için disklerini komple silip yeniden oluşturmak lazim.

Neyse ben bilgisayarlarla ilgili şeyleri yeni yeni öğreniyorum bunu da öğrenmiş oldum bir daha format atacağım zaman böyle yaparım teşekkür ederim.

Hayır biçimlendirme bile yapmadan diskiniz komple silmeniz lazımdı yeni disk açıp temiz format atardiniz.

Trojanli viruslu diskler silmeli ve yeniden oluşturma yapılmalı senin dediğin virussuz kasma olduğu için format islemidir kime sorarsa sor virusten kurtarmak için disklerini komple silip yeniden oluşturmak lazim.
-meli, -malı'dan başka dediğin bir şey yok farkında mısın bilmiyorum.

-Meli, -malı'dan başka dediğin bir şey yok farkında mısın bilmiyorum.

Dostum gidip araştır senin dedigin biçimlendirme yapmadan Windows ustune Windows kurarsin virüs silinmez 15 yasimdan beri format atıyorum bilgisayar topluyorum.

Dostum gidip araştır senin dedigin biçimlendirme yapmadan Windows ustune Windows kurarsin virüs silinmez 15 yasimdan beri format atıyorum bilgisayar topluyorum.
Farklı bir medya üzerinden boot edip kurulumu gerçekleştirdiyse bunu C:'deki verileri saklayarak yapabiliyor mu bilmiyorum. Sıfırlamayı kastediyorsa da dediğim geçerli gerçi. Kalıntılar kalsa da otomatik başlatma girdileri sistemden temizlendiği için zararlı aktif olmayacaktır.

Dostum sen beni anlamıyorsun C diskini bicimlendirme veya silmeden virusler gitmez kanıtları kalir D diskte bile kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…