bielma.net güvenilir mi?

quarest

Megapat
bielma.net güvenilir mi? Kaliteli bir replika AirPods almak istiyorum, güvenilir değil ise önerebileceğiniz bir ürün var mı? Kulak içi istiyorum AirPods olmak zorunda değil. Minibüste falan kullanacağım. Gürültü engelleyici önemli. Gelen aramaları mesajları falan söylerse, gelen aramaları kulaklıkdan yönetebilirsem çok çok iyi olur. Bütçem 500TL. Değer diyorsanız daha da arttırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soruyu bilemem ama Gelen aramaları ayarlardan acabiliyorsunuz. Kulaklik Hoparlör farketmiyor.
Teşekkürler.

Konu güncel.

Soruyu bilemem ama gelen aramaları ayarlardan acabiliyorsunuz. Kulaklik hoparlör fark etmiyor.

Hocam aramaları hallettimde bildirimleri okumasınıda halledebiliyor muyuz uygulama indirmeden? Mesela IOS'larda hiçbir ayar yapmadan direkt arayan kişiyi bildirimleri falan söylüyor kulaklıkdayken, ama Android'de öyle değil aramaları ayarlardan açtımda bildirimleri bir türlü yapamadım sizin bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Konu güncel.

Hocam aramaları hallettimde bildirimleri okumasınıda halledebiliyor muyuz uygulama indirmeden? Mesela IOS'larda hiçbir ayar yapmadan direkt arayan kişiyi bildirimleri falan söylüyor kulaklıkdayken, ama Android'de öyle değil aramaları ayarlardan açtımda bildirimleri bir türlü yapamadım sizin bir bilginiz var mı?
Maalesef o konu hakkında bilgim yok. Konu açıp yardım alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı