iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Tarzı nedense çok bana yakın geldi ama pahalı. Benzer tarzda oyun tavsiyeniz var mı? Yoksa Big Ambitions'u alayım mı? Teşekkürler.
Tarzı nedense çok bana yakın geldi ama pahalı. Benzer tarzda oyun tavsiyeniz var mı? Yoksa Big Ambitions'u alayım mı? Teşekkürler.
Cratiys Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 iKayraOnur dedi: Tarzı nedense çok bana yakın geldi ama pahalı. Benzer tarzda oyun tavsiyeniz var mı? Yoksa big Ambitions'u alayım mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bence öyle bir oyuna o kadar para değmez
iKayraOnur dedi: Tarzı nedense çok bana yakın geldi ama pahalı. Benzer tarzda oyun tavsiyeniz var mı? Yoksa big Ambitions'u alayım mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bence öyle bir oyuna o kadar para değmez
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Cratiys dedi: Bence öyle bir oyuna o kadar para değmez Genişletmek için tıkla... Çoktan aldım, bence fena değil. Tutorial'ı biraz daha açıklayıcı olsa daha iyi olabilirmiş sadece.
Cratiys dedi: Bence öyle bir oyuna o kadar para değmez Genişletmek için tıkla... Çoktan aldım, bence fena değil. Tutorial'ı biraz daha açıklayıcı olsa daha iyi olabilirmiş sadece.
wsedd Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #4 iKayraOnur dedi: Çoktan aldım, bence fena değil. Tutorial'ı biraz daha açıklayıcı olsa daha iyi olabilirmiş sadece. Genişletmek için tıkla... tutolu oynamıcan dırekt vıdeo ızle az ogren sonra gıt 2.secenegı sec kendıne 15k para ver takıl
iKayraOnur dedi: Çoktan aldım, bence fena değil. Tutorial'ı biraz daha açıklayıcı olsa daha iyi olabilirmiş sadece. Genişletmek için tıkla... tutolu oynamıcan dırekt vıdeo ızle az ogren sonra gıt 2.secenegı sec kendıne 15k para ver takıl