Kasım Ak Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 122 10 Temmuz 2022 #1 Bir yerde değil diyor ama emin olmak gerek.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 25 Temmuz 2022 #2 Kasım Ak dedi: Bir yerde değil diyor ama emin olmak gerek. Genişletmek için tıkla... Kendim denemedim ama benim arkadaş hiç acı değil diyor.
Kasım Ak dedi: Bir yerde değil diyor ama emin olmak gerek. Genişletmek için tıkla... Kendim denemedim ama benim arkadaş hiç acı değil diyor.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.385 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #3 CHRİS W4LKER dedi: Kendim denemedim ama benim arkadaş hiç acı değil diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, konu sahibi büyük ihtimalle menüyü bir güzel gömdü, sindirdi ve vücudundan attı.
CHRİS W4LKER dedi: Kendim denemedim ama benim arkadaş hiç acı değil diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, konu sahibi büyük ihtimalle menüyü bir güzel gömdü, sindirdi ve vücudundan attı.
alidustun57 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.100 Yer İstanbul - Beylikdüzü Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İntel i3 10105f Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 The Towande dedi: Hocam, konu sahibi büyük ihtimalle menüyü bir güzel gömdü, sindirdi ve vücudundan attı. Genişletmek için tıkla... 15 gün geçmiş aradan bir zahmet atsın valla. Acı mıydı değil miydi onu da öğrenmiş oluruz.
The Towande dedi: Hocam, konu sahibi büyük ihtimalle menüyü bir güzel gömdü, sindirdi ve vücudundan attı. Genişletmek için tıkla... 15 gün geçmiş aradan bir zahmet atsın valla. Acı mıydı değil miydi onu da öğrenmiş oluruz.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 25 Temmuz 2022 #5 The Towande dedi: Hocam, konu sahibi büyük ihtimalle menüyü bir güzel gömdü, sindirdi ve vücudundan attı. Genişletmek için tıkla... Farketmemişim kusura bakmayın
The Towande dedi: Hocam, konu sahibi büyük ihtimalle menüyü bir güzel gömdü, sindirdi ve vücudundan attı. Genişletmek için tıkla... Farketmemişim kusura bakmayın
Kasım Ak Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 122 23 Ağustos 2022 #6 Hocam acıyı sevmeyen bana göre acılıydı ve acısızını da bulamadım ama acıdan rahatsız olmayanlara göre gayet normaldir herhalde yani yakıcı bir acılık yoktu. Saygılarımla...
Hocam acıyı sevmeyen bana göre acılıydı ve acısızını da bulamadım ama acıdan rahatsız olmayanlara göre gayet normaldir herhalde yani yakıcı bir acılık yoktu. Saygılarımla...