fuNuf Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #1 Bugün Big Sur'u USB'ye yazmak istedim 16 GB'lik bir USB'ye ama 14,3 GB yer var sığar mı acaba? USB Bellekten macOS 11 Big Sur Kurulumu USB bellek ile adım adım macOS 11 Big Sur işletim sisteminin nasıl kurulacağına bakıyoruz. macOS Big Sur 11'in halka açık sürümü 12 Kasım 2020'de www.technopat.net Bu makaledeki linkten indirdim. İmaj dosyası 12,6 GB. Moderasyon notu: Bu mesaj başka bir konudan taşınmıştır. Genişletmek için tıkla...
Bugün Big Sur'u USB'ye yazmak istedim 16 GB'lik bir USB'ye ama 14,3 GB yer var sığar mı acaba? USB Bellekten macOS 11 Big Sur Kurulumu USB bellek ile adım adım macOS 11 Big Sur işletim sisteminin nasıl kurulacağına bakıyoruz. macOS Big Sur 11'in halka açık sürümü 12 Kasım 2020'de www.technopat.net Bu makaledeki linkten indirdim. İmaj dosyası 12,6 GB. Moderasyon notu: Bu mesaj başka bir konudan taşınmıştır. Genişletmek için tıkla...
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 23 Ocak 2021 #2 fuNuf dedi: Bugün Big Sur'u USB'ye yazmak istedim 16 GB'lik bir USB'ye ama 14,3 GB yer var sığar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz. Ben başka bir ISO dosyasını indirdiğimde sığmamıştı. Mecburen 32 GB'lık bir USB kullanmak zorunda kalmıştım.
fuNuf dedi: Bugün Big Sur'u USB'ye yazmak istedim 16 GB'lik bir USB'ye ama 14,3 GB yer var sığar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz. Ben başka bir ISO dosyasını indirdiğimde sığmamıştı. Mecburen 32 GB'lık bir USB kullanmak zorunda kalmıştım.