Big Sur Donanım Yükleme

dyolal2

Megapat
Katılım
18 Haziran 2014
Mesajlar
170
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başarılı bir şekilde bilgisayarıma Mac kurdum. Fakat resimdeki donanımları nasıl tanıtacağımı bulamadım. Wi-Fi Kext'ini ilk yüklediğimde gayet hızlı bir internet alıyordumi şu an çok yavaşladı. Kurulum yaparken Clover EFI'si kullanmıştım IO EFI'yi kullanırken touchpad çalışıyordu. Sonradan OpenCore EFI'si kullanarak bilgisayarı başarılı şekilde USB olmadan Boot ettim fakat touchpad çalışmamaya başladı. Yardımcı olur musunuz?

Ekran Resmi 2021-03-26 16.02.19.png
 
Yok hayır sizin attığınızı yeni gördüm, imaj ile verilen EFI ile USB olmadan Boot ediyorum. Kurulum yaparken Clover EFI'si vardı internetten bulduğum, onunla yaptım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı