tumetikaan Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Kasım 2021 #11 405668 dedi: Başarılı Kurulum: R3 3100, RX 570 ile Monterey Public Beta Bu konuda atmıştım. Genişletmek için tıkla... Süper. Çalışmayan herhangi bir bileşen var mı? 405668 dedi: Başarılı Kurulum: R3 3100, RX 570 ile Monterey Public Beta Bu konuda atmıştım. Genişletmek için tıkla... EFI'de yaptığın ek bir ayar var mı? 1 saat verbose ekranında takılı kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2021
405668 dedi: Başarılı Kurulum: R3 3100, RX 570 ile Monterey Public Beta Bu konuda atmıştım. Genişletmek için tıkla... Süper. Çalışmayan herhangi bir bileşen var mı? 405668 dedi: Başarılı Kurulum: R3 3100, RX 570 ile Monterey Public Beta Bu konuda atmıştım. Genişletmek için tıkla... EFI'de yaptığın ek bir ayar var mı? 1 saat verbose ekranında takılı kaldım.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 27 Kasım 2021 #12 Hayır yok, olsa konuda belirtirdim zaten.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #13 tumetikaan dedi: EFI'de yaptığın ek bir ayar var mı? 1 saat verbose ekranında takılı kaldım. Genişletmek için tıkla... AMD patchleri ve kext güncel olmayabilir. Ayrıca OpenCore sürümü. Dosya ismi Monterey Public Beta yazıyor.
tumetikaan dedi: EFI'de yaptığın ek bir ayar var mı? 1 saat verbose ekranında takılı kaldım. Genişletmek için tıkla... AMD patchleri ve kext güncel olmayabilir. Ayrıca OpenCore sürümü. Dosya ismi Monterey Public Beta yazıyor.
tumetikaan Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Aralık 2021 #14 NVIDIA ekran kartı desteğim yokmuş. Big Sur'da çalışıp da ne demek Monterey'de olmamak! Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2021
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 4 Aralık 2021 #15 Kartınız neydi? Yama vs. vardır belki. Safari hariç pek fark yok gibi Monterey ile Big Sur arasında.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #16 405668 dedi: Kartınız neydi? Yama vs. vardır belki. Safari hariç pek fark yok gibi Monterey ile Big Sur arasında. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Monterey, performansını Neural Engine ile M1 işlemcilerde gösterecek. Apple Intel Mac devrini Apple Silicon ile şu anlık bitirmiş durumda
405668 dedi: Kartınız neydi? Yama vs. vardır belki. Safari hariç pek fark yok gibi Monterey ile Big Sur arasında. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Monterey, performansını Neural Engine ile M1 işlemcilerde gösterecek. Apple Intel Mac devrini Apple Silicon ile şu anlık bitirmiş durumda
tumetikaan Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Aralık 2021 #17 Yiğit Gençer dedi: Sürprizbozan Monterey, performansını Neural Engine ile M1 işlemcilerde gösterecek. Apple Intel Mac devrini Apple Silicon ile şu anlık bitirmiş durumda Genişletmek için tıkla... Big Sur'a dönüş yaptım ama iCloud oturum açamıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Bana bu konuda yardımcı olabilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2021
Yiğit Gençer dedi: Sürprizbozan Monterey, performansını Neural Engine ile M1 işlemcilerde gösterecek. Apple Intel Mac devrini Apple Silicon ile şu anlık bitirmiş durumda Genişletmek için tıkla... Big Sur'a dönüş yaptım ama iCloud oturum açamıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Bana bu konuda yardımcı olabilir misin?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #18 tumetikaan dedi: Big Sur'a dönüş yaptım ama iCloud oturum açamıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Bana bu konuda yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şimdilik aşağıdaki rehberi kullanınız. Google çeviri anlaşılması için yeterli olacaktır. Ancak anlamamanız durumunda @453482 Türkçe rehberini yapıyor. Kısa sürede hazır olur. Fixing iMessage and other services with OpenCore | OpenCore Post-Install dortania.github.io
tumetikaan dedi: Big Sur'a dönüş yaptım ama iCloud oturum açamıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Bana bu konuda yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şimdilik aşağıdaki rehberi kullanınız. Google çeviri anlaşılması için yeterli olacaktır. Ancak anlamamanız durumunda @453482 Türkçe rehberini yapıyor. Kısa sürede hazır olur. Fixing iMessage and other services with OpenCore | OpenCore Post-Install dortania.github.io