Çözüldü Big Sur imajı yazdırırken hata

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

326001

Kilopat
Makaleler
4
Herkese merhaba, imaj indirdim Big Sur imajı. İmajı yazdırırken ıt looks this is not a bootable image the image does not appear to contain a Partition table and might not recgnized or bootable by your deviceıt looks this is not a bootable image the image does not appear to contain a Partition table and might not recgnized or bootable by your device hatası alıyorum. Win32 Disk Imager üzerinden yazdırdığımda ise 1 saniyede bitiyor ama bir şey olmuyor. Çözümü nedir?

Çözüm
Bunun da çözümünü buldum, yararlanmak isteyen olursa diye söyleyeyim. İmajı çıkartmak yerine klasör halinde yazdırın. O zaman yazdırıyor, test edildi onaylandı.
Belleğe format vs çözmüyor kesinlikle, şahsen ben klasörden çıkarmadan yazdırınca çözdüm.
Bunun da çözümünü buldum, yararlanmak isteyen olursa diye söyleyeyim. İmajı çıkartmak yerine klasör halinde yazdırın. O zaman yazdırıyor, test edildi onaylandı.
Belleğe format vs çözmüyor kesinlikle, şahsen ben klasörden çıkarmadan yazdırınca çözdüm.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı