metelino Hectopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 88 2 Mart 2021 #1 Linkini verdiğim videodan kurmaya çalışıyorum ama yeni bir imajı indirdim. Kext olayı nedir? Kendi donamıma özel olarak mı bulmam lazım veya nasıl bulurum? İmaj içersindeki kext klasörü şu şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri Screenshot_1.png 90,9 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
Linkini verdiğim videodan kurmaya çalışıyorum ama yeni bir imajı indirdim. Kext olayı nedir? Kendi donamıma özel olarak mı bulmam lazım veya nasıl bulurum? İmaj içersindeki kext klasörü şu şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.028 Makaleler 63 Çözümler 170 2 Mart 2021 #2 Sistem özelliklerinizi belirtin. Bizim imajımızı da kullanabilirsiniz. İmajımız ile kurulum videosu da mevcuttur.
Sistem özelliklerinizi belirtin. Bizim imajımızı da kullanabilirsiniz. İmajımız ile kurulum videosu da mevcuttur.