recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 30 Ocak 2022 #11 tristessehivernale dedi: Mouse kullanmayın. Klavyenin yön tuşlarını kullanabilirsiniz veya misal veriyorum 2-Install Big Sur ise, 2'ye tıklayabilirsiniz klavyeden. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum hocam teşekkürler. tristessehivernale dedi: Mouse kullanmayın. Klavyenin yön tuşlarını kullanabilirsiniz veya misal veriyorum 2-ınstall Big Sur ise, 2'ye tıklayabilirsiniz klavyeden. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulumu yarın yapacağım eğer hata alırsam yine konu açarım yarın. Bu saatte yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
tristessehivernale dedi: Mouse kullanmayın. Klavyenin yön tuşlarını kullanabilirsiniz veya misal veriyorum 2-Install Big Sur ise, 2'ye tıklayabilirsiniz klavyeden. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum hocam teşekkürler. tristessehivernale dedi: Mouse kullanmayın. Klavyenin yön tuşlarını kullanabilirsiniz veya misal veriyorum 2-ınstall Big Sur ise, 2'ye tıklayabilirsiniz klavyeden. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulumu yarın yapacağım eğer hata alırsam yine konu açarım yarın. Bu saatte yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 30 Ocak 2022 #12 Estağfurullah, rica ederim.