KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.171 Makaleler 1 Çözümler 42 3 Mart 2024 #1 RAM 8 GB 3000MHZ Ekran kartı HD 6350 1 GB Anakart ASUS H510M-K İşlemci İ3 10105F Ekran kartım bozulduğu için emektarı taktım. Tahminim sistemden dolayı. Sil yükle yaptım olmadı repair yaptım olmadı. Yardım edecek yok mu? Yok mu yardım edecek kimse. Son düzenleme: 3 Mart 2024
Ekran kartım bozulduğu için emektarı taktım. Tahminim sistemden dolayı. Sil yükle yaptım olmadı repair yaptım olmadı. Yardım edecek yok mu? Yok mu yardım edecek kimse.
S SeeYouT Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #2 ogzkagan dedi: Ekran kartım bozulduğu için emektarı taktım. Tahminim sistemden dolayı. Sil yükle yaptım olmadı repair yaptım olmadı. Yardım edecek yok mu? Yok mu yardım edecek kimse. Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir sistemle aynı sorunu yaşıyorum yükleniyor ekranından menüye atıyor sonrasında yanıt vermiyor, çözebildiysen yazar mısın? Artı 0 Eksi
ogzkagan dedi: Ekran kartım bozulduğu için emektarı taktım. Tahminim sistemden dolayı. Sil yükle yaptım olmadı repair yaptım olmadı. Yardım edecek yok mu? Yok mu yardım edecek kimse. Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir sistemle aynı sorunu yaşıyorum yükleniyor ekranından menüye atıyor sonrasında yanıt vermiyor, çözebildiysen yazar mısın?
KS KS KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.171 Makaleler 1 Çözümler 42 25 Nisan 2024 #3 SeeYouT dedi: Daha iyi. Bir sistemle aynı sorunu yaşıyorum yükleniyor ekranından menüye atıyor sonrasında yanıt vermiyor, çözebildiysen yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değişince düzeldi hocam. Sistem yetmediği için donuyormuş. Artı 0 Eksi
SeeYouT dedi: Daha iyi. Bir sistemle aynı sorunu yaşıyorum yükleniyor ekranından menüye atıyor sonrasında yanıt vermiyor, çözebildiysen yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değişince düzeldi hocam. Sistem yetmediği için donuyormuş.
S SeeYouT Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #4 ogzkagan dedi: Ekran kartını değişince düzeldi hocam. Sistem yetmediği için donuyormuş. Genişletmek için tıkla... az önce rdr2 den çıktım belki farklı bir sorun vardır çözersem bilgilendiririm Artı 0 Eksi
ogzkagan dedi: Ekran kartını değişince düzeldi hocam. Sistem yetmediği için donuyormuş. Genişletmek için tıkla... az önce rdr2 den çıktım belki farklı bir sorun vardır çözersem bilgilendiririm
KS KS KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.171 Makaleler 1 Çözümler 42 25 Nisan 2024 #5 SeeYouT dedi: Az önce RDR2'den çıktım belki farklı bir sorun vardır çözersem bilgilendiririm Genişletmek için tıkla... Yasuo'nun Discord adresine git orada yardımcı oluyorlar. Artı 0 Eksi
SeeYouT dedi: Az önce RDR2'den çıktım belki farklı bir sorun vardır çözersem bilgilendiririm Genişletmek için tıkla... Yasuo'nun Discord adresine git orada yardımcı oluyorlar.
S SeeYouT Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #6 ogzkagan dedi: Yasuo'nun Discord adresine git orada yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... teşekkürler deneyeceğim Artı 0 Eksi
ogzkagan dedi: Yasuo'nun Discord adresine git orada yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... teşekkürler deneyeceğim