A AverageCarrotEnjoyer Decapat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #2 hocam bi çözüm buldun mu Artı 0 Eksi
L Laxextrem Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 46 17 Mayıs 2024 #3 Çok uzun süre kapatmadan beklediğimde o sorun geçmişti bende biraz sabredin hocam belki düzelir ben yaklasık 20 dk beklemistim ;D Artı 0 Eksi
Çok uzun süre kapatmadan beklediğimde o sorun geçmişti bende biraz sabredin hocam belki düzelir ben yaklasık 20 dk beklemistim ;D
KS KS H highlander410 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 11 21 Mayıs 2024 #4 AverageCarrotEnjoyer dedi: hocam bi çözüm buldun mu Genişletmek için tıkla... evet laxextrem in dedıgı gıbı yapıcaksın sadece bekle o dosyaları okuyor ondan dolayı bekletıyor diskinin hızına baglı olarak suren degısecek Artı 0 Eksi
AverageCarrotEnjoyer dedi: hocam bi çözüm buldun mu Genişletmek için tıkla... evet laxextrem in dedıgı gıbı yapıcaksın sadece bekle o dosyaları okuyor ondan dolayı bekletıyor diskinin hızına baglı olarak suren degısecek