D dorukcakir Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Big time giriş yapamıyorum oyunda savaşçı seçerken bu oluyor. Oyuna giremiyorum. Böyle Oluyor sol falan tıklıyorum hiçbir şey olmuyor Son düzenleme: 20 Temmuz 2025
Big time giriş yapamıyorum oyunda savaşçı seçerken bu oluyor. Oyuna giremiyorum. Böyle Oluyor sol falan tıklıyorum hiçbir şey olmuyor
DrAzE Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2025 #2 dorukcakir dedi: Big time giriş yapamıyorum oyunda savaşçı seçerken bu oluyor. Oyuna giremiyorum. Eki Görüntüle 2539341 Böyle oluyor sol falan tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Durumu çözebildin mi bende eskiden oynuyordum oyunu DC kapanınca bıraktım halen oynayan Türkler var mı? Artı 0 Eksi
dorukcakir dedi: Big time giriş yapamıyorum oyunda savaşçı seçerken bu oluyor. Oyuna giremiyorum. Eki Görüntüle 2539341 Böyle oluyor sol falan tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Durumu çözebildin mi bende eskiden oynuyordum oyunu DC kapanınca bıraktım halen oynayan Türkler var mı?