rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Selamlar big won Gale Hall var kareye falan basınca altaki ışığı yanıp sönüyor ve mesela FIFA'da sut barını tam dolduramıyorum. Bas çek yapmış sayıyor ve de sonra ben bastıktan sonra kendi de 1 tane basıyor. Bunu nasıl çözeceğim ya?
Selamlar big won Gale Hall var kareye falan basınca altaki ışığı yanıp sönüyor ve mesela FIFA'da sut barını tam dolduramıyorum. Bas çek yapmış sayıyor ve de sonra ben bastıktan sonra kendi de 1 tane basıyor. Bunu nasıl çözeceğim ya?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.302 Makaleler 3 Çözümler 4 24 Haziran 2025 #2 Turbo modunu açmışsınız. Kullanım kılavuzundan turboyu nasıl kapatacağınıza bakın.
rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #3 Katipke dedi: Turbo modunu açmışsınız. Kullanım kılavuzundan Turbo'yu nasıl kapatacağınıza bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam yazmıyor.
Katipke dedi: Turbo modunu açmışsınız. Kullanım kılavuzundan Turbo'yu nasıl kapatacağınıza bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam yazmıyor.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.302 Makaleler 3 Çözümler 4 24 Haziran 2025 #4 Kullanım kılavuzu linkini atabilir misiniz hocam, veya qr kod varsa onu yollar mısınız bakayım
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 25 Haziran 2025 #5 Kare tuşuna basılı tutarken kolun ön yüzünde en altta bulunan küçük tuşa iki kere basın.