T TwoQx Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi bu oyun kolunu aldım ama kutuda kablo çıkmıyor yönünde bir yorum gördüm. Peki bunu nasıl şarj edeceğim?
Başlıkta da belirttiğim gibi bu oyun kolunu aldım ama kutuda kablo çıkmıyor yönünde bir yorum gördüm. Peki bunu nasıl şarj edeceğim?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.431 Makaleler 2 Çözümler 1.573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #2 Herhangi bir Type-C kablosu ile bağlayarak şarj edeceksiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T TwoQx Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Herhangi bir Type-C kablosu ile bağlayarak şarj edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kullandığım Wireless farenin kablosu ile şarj etmeyi düşünüyorum ama herhangi bir sorun olmaz değil mi ya da kabloluyken kullanabilir miyim? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Herhangi bir Type-C kablosu ile bağlayarak şarj edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kullandığım Wireless farenin kablosu ile şarj etmeyi düşünüyorum ama herhangi bir sorun olmaz değil mi ya da kabloluyken kullanabilir miyim?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.431 Makaleler 2 Çözümler 1.573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #4 TwoQx dedi: Kullandığım Wireless farenin kablosu ile şarj etmeyi düşünüyorum ama herhangi bir sorun olmaz değil mi ya da kabloluyken kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantıyla da kullanabilirsiniz, zaten sadece güç iletme olarak işe yarayacak kablo. Adaptörde veya cihazda bir fark olmayacak. Bir sorun olmaz o sebeple. Artı 0 Eksi
TwoQx dedi: Kullandığım Wireless farenin kablosu ile şarj etmeyi düşünüyorum ama herhangi bir sorun olmaz değil mi ya da kabloluyken kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantıyla da kullanabilirsiniz, zaten sadece güç iletme olarak işe yarayacak kablo. Adaptörde veya cihazda bir fark olmayacak. Bir sorun olmaz o sebeple.