BIGBIG WON Aether oyun kolunda gyro var mı?

emirhan4343

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bbw Aether oyun kolu alacağım ama kolda gyro olup olmadığını bilmiyorum, kullanan ya da bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Özellikleri hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

BIGBIG WON Aether oyun kolunda 6 eksenli jiroskop (gyro) bulunuyor bu sitenin gösterdiğine göre. (Site yanlış ürünün özelliklerini içeriyor.)

Son düzenleme:
Gördüğüm kadarıyla gyro yok.

Tam olarak nerede yazıyor, ben aradım da göremedim.

Altta attığınız link bbw choco kolu, aetherde bildiğim gyro yok. Sitesinde de belirtilmemiş

Alttakini sildim zaten, additional features kısmında yazıyor ama asıl linkte. Ukalalıktan sormuyorum asla ama neden yazıyor öyleyse?
Klasik internet bilgi kirliliği hocam. Ne bigbig won sitesinde ne wraith'te ne de redditte hiç gyro'ya rastlamadım aether için. Yazan özellikler de daha çok gale hall gibiydi zaten o linkte

Özellikler gerçekten gale hall özellikleri bu arada sitedeki batarya kapasitesi de 600 mAh aether'da

O kadar hakim değilim hocam araştırıp gördüğümü paylaştım, düzeltmeniz iyi oldu elinize sağlık. Site de az değilmiş ama kendimi çok suçlayamadım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…