BIGBIG WON Aether pişman eder mi?

EgoWaixx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Gamepad'in görüntüsü olsun ekranı olsun çok hoşuma gitti, fiyatı da diğer gamepadlere göre iyiydi sizce pişman olur muyum; shooter 3 mü almalıydım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece triggerlarında çok deadzone var gördüğüm kadarıyla.

Ekranı kullanışlı evet ama Shooter 3, Gale Hall gibi rakiplerine göre ölü bölgesi bir tık fazla. Yine de pişman edeceğini sanmıyorum.

Ekranı kullanışlı evet ama shooter 3, Gale Hall gibi rakiplerine göre ölü bölgesi bir tık fazla. Yine de pişman edeceğini sanmıyorum.

Testlerde shooter 3 = %15, Gale Hall ve eather de %5 bir ölü bölge var diyorlar ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bumperlar düz tuş, ölü bölgedense daha çok aktivasyon noktasına kadar geçen hareket mesafesi önemli olabilir.

O değerler dairesellik testi sonuçları. Deadzone çok daha farklı bir şey.

Hocam, kol elime ulaştı. İlk elinize aldığınızda zaten premium hissini direkt veriyor. Tuşları ve joystickleri oldukça kaliteli hissettiriyor. Trigger'larda evet, ölü bölge var; fakat abartılacak bir şey değil. Çok az bastıktan sonra, yaklaşık %10 civarında, aktif oluyor. Onu da oyun oynarken hissetmiyorsunuz, en azından ben hissetmedim. Zaten bu sorunun olduğunu bilmeseydim, fark etmezdim bile. Onun dışında ergonomisi gayet iyi. Sadece eli biraz terletiyor. Bir de jiroskop yok; bu da tamamen tercih meselesi tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…