BIGBIG WON Aether vs BIGBIG WON Gale Hall vs 8Bitdo Ultimate 2C

Makaleler
3
Gecikme vs. önemsiz sadece arkama yaslanıp sakin oyunlar oynayacağım. Titreşim hissiyatı güzel olursa daha iyi olur. Aether:1400TL, Gale Hall:1600TL, Ultimate 2C:1975TL. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurarak hangisini önerirsiniz?

Ben gecen gun Bigbig Won Gale Hall aldim. Bence asiri asiri iyi. Premium hissi veriyor. Tetik tuslari bir harika. Menu ve select tuslarina da erisim asiri iyi, cok fark ediyor yani.

Oneririm.

Uzun süredir 8BitDo Ultimate 2C almayı düşünüyordum, geçen İyizco kampanyası ile birlikte Gale Hall aldım ve epey memnunum. Eğer Gale Hall alacaksanız Gale Hall Combo almanızı tavsiye ederim, şarj standı ve ayarlanabilir sticklerle geliyor. Eğer yarış oyunları gibi daha hassas trigger isteyen şeyler oynayacaksanız Shooter 3 de alınabilir, triggerlarda Gale Hall'a göre daha ölü bölgesi var.
Ben olsam bu seçeneklerle Aether'e hiç bakmazdım.
Aralarında en bilindik ve güvenilir olanı 8bitdo ama diğerleri de 8bitdo'nun altında kalmıyor.

Aether'ı neden önermiyorsunuz? Fiyatı özelliklerine göre ucuz gelmişti aslında. Gale Hall Combo'nun fiyatı yüksek ancak bariz farklar varsa mecburen o farkı veririm gibi. Ancak gamepadlerden aşırı bir beklentim yok, en ucuz hangisiyse onu alasım var çünkü zaten asıl olarak klavye, direksiyon vs. kullanacağım. Sadece biri bariz kötüyse Shooter, Gale Hall ve Eather yaklaşık aynı fiyatta olduğundan içlerinden iyi olanı almak isterim. Dürüst olmak gerekirse Eather'ın tasarımı beni cezbetti.

Aetherin ekrandan yaptıklarını gale hall'da pcden çok daha rahat uygulama üzerinden yapabiliyorsunuz. Çok da hoşuma giden bir kol değil benim aether

O modelin dpad’i hakkında şikayetler var, siz de kalitesiz buldunuz mu dpad’i?
MSI GC20 ve DS3 kolumun Dpad'ine bin basar.

DPAD'in basimi cok guzel. Cok yumusak ve guzel his veren bir basimi var. Cok iyi bence. Hangisine bastiysan o tetikleniyor. Cok net bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…