BigBlueButton online dersteki sunum dosyası nasıl indirilir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Üniversite dersi BigBlueButton denen platform üzerinden işleniyor. Bazı ders slaytları indirilemiyor fakat bazıları indiriliyor. Bu indirilemeyen slaytları sistem üzerinden bulup indirmeyi bilen var mı?

1623144794854.png

Dersin bağlantısına girince orada presentation file var, onu indirerek ulaşabilirsiniz.

Siteyi farklı kaydedip klasöründeki fotoğrafları PDF'e veya PowerPoint sunusuna dönüştürebilirsiniz.
Öyle yapıyorum fakat PNG yani fotoğraf formatında indiriyor ve fotoğrafların içindeki yazılara erişemiyorum.
Eki Görüntüle 1060275
Dersin bağlantısına girince orada presentation file var, onu indirerek ulaşabilirsiniz.
Bu BBB arayüzümü ben buna erişemiyorum üniversite paneliyle sadece videoya erişim var bende.

Bu BBB arayüzümü ben buna erişemiyorum üniversite paneliyle sadece videoya erişim var bende.
Okulun panelinden. BBB'deyken sol üstte üç çizgiye basınca slaytlar çıkıyor fakat toplu olarak indirme yok tek tek png olarak indirebiliyorum. Hocaya mail atmanız en rahatı olur gibi duruyor o size slaytları gönderir.

Okulun panelinden. BBB'deyken sol üstte üç çizgiye basınca slaytlar çıkıyor fakat toplu olarak indirme yok tek tek png olarak indirebiliyorum. Hocaya mail atmanız en rahatı olur gibi duruyor o size slaytları gönderir.
Anladım ama bana PDF lazım en son hocaya mail atacam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı