Gergin bir adam Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Tum sayisal derslerim iyi fakat matematik yaparken zorlaniyorum. İstedigim bolum bilgisayar muhendisligi, sizce ne yapmaliyim?
Tum sayisal derslerim iyi fakat matematik yaparken zorlaniyorum. İstedigim bolum bilgisayar muhendisligi, sizce ne yapmaliyim?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2024 #2 Matematik yapmalisin. Formul cok basit. Sinav belli, soru tipleri belli. Esek gibi calisip sinavdan iyi not alacaksin. Tam olarak ne soruyorsun?
Matematik yapmalisin. Formul cok basit. Sinav belli, soru tipleri belli. Esek gibi calisip sinavdan iyi not alacaksin. Tam olarak ne soruyorsun?
PolarXP Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 786 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 6 Core 12 Threads 38MB Cache MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX Corsair 16GB Vengeance 5200mhz CL40 DDR5 RAM GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB GDDR6 256 Bit Adata Legend 850 Lite 1TB 5000-3200MB PCIe Gen4x4 M.2 SSD MSI MAG A650BNL 650W 80+ BRONZE PSU DeepCool LE520 RGB 240 mm Sıvı Soğutucu XPG Lander 500 4 Fanlı ATX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 30 Kasım 2024 #3 Gergin bir adam dedi: Tum sayisal derslerim iyi fakat matematik yaparken zorlaniyorum. İstedigim bolum bilgisayar muhendisligi, sizce ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Eksiğin neyse ona çalışacaksın kankam konu açmana gerek yok bunun cevabını bulmak için.
Gergin bir adam dedi: Tum sayisal derslerim iyi fakat matematik yaparken zorlaniyorum. İstedigim bolum bilgisayar muhendisligi, sizce ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Eksiğin neyse ona çalışacaksın kankam konu açmana gerek yok bunun cevabını bulmak için.
A ahmettt_21 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 548 Çözümler 1 30 Kasım 2024 #4 Gergin bir adam dedi: Tum sayisal derslerim iyi fakat matematik yaparken zorlaniyorum. İstedigim bolum bilgisayar muhendisligi, sizce ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Ailenin durumu iyise yurt dısında oku obpnde yüksek olmali.
Gergin bir adam dedi: Tum sayisal derslerim iyi fakat matematik yaparken zorlaniyorum. İstedigim bolum bilgisayar muhendisligi, sizce ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Ailenin durumu iyise yurt dısında oku obpnde yüksek olmali.
8 859063 Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 107 8 Aralık 2024 #5 Gergin bir adam dedi: Tum sayisal derslerim iyi fakat matematik yaparken zorlaniyorum. İstedigim bolum bilgisayar muhendisligi, sizce ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Matematiği bir an önce halletmeye bak derim. Bilgisayar Mühendisliği bölümü diğer mühendisliklere kıyasla en fazla matematik içeren bölüm.
Gergin bir adam dedi: Tum sayisal derslerim iyi fakat matematik yaparken zorlaniyorum. İstedigim bolum bilgisayar muhendisligi, sizce ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Matematiği bir an önce halletmeye bak derim. Bilgisayar Mühendisliği bölümü diğer mühendisliklere kıyasla en fazla matematik içeren bölüm.