Bigisayarcı GTX 1060 sistemi kaça toplar?

Bütçe
bilmiyom

babapro19

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarcıya GTX 1060 6 GB i3 8100 8 GB RAM hardisk 500 GB H310 PSU 500 Watt sizce toplar mı? Bilgisayarcı bu sistemi toplasa da kaca toplar?

Bilgisayarcıya GTX 1060 6 GB i3 8100 8 GB RAM hardisk 500 GB H310 PSU 500 Watt sizce toplar mı? Bilgisayarcı bu sistemi toplasa da kaca toplar?
Kendiniz de toplayabilirsiniz zor birşey değil. Veya bilen birinden yardım alabilirsiniz, eğer bilgisayarcıya güveniyorsanız toplayabilirsiniz. Bu tür işleri pek bilmem ama sadece el emeği olacak 200 alır diye düşünüyorum yine de bilen biri yazarsa iyi olur.
Ha pardon çok yanlış anlamışım.
Anladığım kadarıyla, siz bilmediğiniz için bilgisayarcı sizin istediğiniz sistemi size toplayacak. Fiyatı fazla söylerler hep hiç zor bir şey değil bence siz bilen biriyle birlikte toplayın bilgisayarcılara güvenilmez.

Hocam bütçenizi söyleyin daha iyi bir şey bulalım dediğiniz sistem 2 nesil öncesindeki bana göre rezalet bir sistem güvendiğiniz birisi ise toplatın 200 TL falan cebe atar tahminim.

Vallahi bilen kişi yok siz bana sahibinden yadaa Letgo'dan siz toplayıp bana atar mısın bütce 2500 ama hepsi 2.el gercek te kötü mü BF1 Ultra 70 80 alıyor 1080p valorant utra 150 170 alıyor bence kötü değil.
1060 6gb bence kötü geğil

Vallahi bilen kişi yok siz bana sahibinden yadaa Letgo'dan siz toplayıp bana atar mısın bütce 2500 ama hepsi 2.el gercek te kötü mü BF1 Ultra 70 80 alıyor 1080p valorant utra 150 170 alıyor bence kötü değil.
GameGaraj'dan bakabilirsin. İstediğin parçaları seçiyorsun evine hazırlayıp getiriyorlar sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı