Bigisayardan USB'ye nasıl müzik indirilir?

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Bende bir bilgisayar ve USB var bilgisayara müzik yükleyip müziği USB'ye atmak istiyorum detaylı bir şekilde açıklayan bir video var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir bilgisayar ve USB var bilgisayara müzik yükleyip müziği USB'ye atmak istiyorum detaylı bir şekilde açıklayan bir video var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam babamın arabaya takacağım böyle eskilerden şarkı dosyası nasıl bulurum. Tek şarkı olarak değil mesela bir klasörde 50 100 tane şarkı gibi.

YouTube'dan istediğiniz müziği açın, sağ tık yapıp URL kopyalayın. Google'a girip MP3 dönüştürücü yazın siteye girip URL'yi yapıştırın. Şarkıyı indirilenler klasöründe göreceksiniz. Sağ tık yapıp kopyalayın ve alttaki USB'ye yapıştırın. Biraz uzun gibi gözüküyor ama 2dakikalık iş.

Neşet ertaş cengiz kurtoğlu falan diyor.

Eskilerden ne varsa doldurun hocam.

mp3indirdur.biz | Müslüm Gürses Şarkıları indir Müslüm Gürses.
mp3indirdur.biz | Neşet Ertaş Şarkıları indir neşet ertaş.
mp3indirdur.biz | Cengiz Kurtoğlu Şarkıları indir cengiz kurtoğlu.
Hocam bu linklerden istediğiniz şarkıların ismine tıklayarak MP3 indir tuşuna basın yükler eğer daha fazla isterseniz Google da klasör olarak aratma yaparsanız çıkabilir. Bu kadar bulabildim kusura bakmayın tam bir klasör şeklinde yok maalesef.

mp3indirdur.biz | Müslüm Gürses Şarkıları indir Müslüm Gürses.
mp3indirdur.biz | Neşet Ertaş Şarkıları indir neşet ertaş.
mp3indirdur.biz | Cengiz Kurtoğlu Şarkıları indir cengiz kurtoğlu.
Hocam bu linklerden istediğiniz şarkıların ismine tıklayarak MP3 indir tuşuna basın yükler eğer daha fazla isterseniz Google da klasör olarak aratma yaparsanız çıkabilir. Bu kadar bulabildim kusura bakmayın tam bir klasör şeklinde yok maalesef.

Çok teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı