Bigisayarımı hızlandırmak için ne yapmalıyım?

RAM ve SSD eklemenin yarın sıra hafifletilmiş ya da modifiye edilmiş sürümler kurulabilinir.

Ben zaten RAM takviyesi yapacağım ama SSD hiç düşünmemiştim. Peki ben SSD alacağım ancak kararsızım bir öneride bulunabilir misiniz sakıncası yoksa?

KIOXIA Exceria 480GB fiyatı uygun duruyor. SanDisk 240GB SSD Plus (süper bir SSD değil ancak bu cihaz için sorun yaratmaz) modeline de bütçeniz yetmiyor ise bakabilirsiniz. 120GB'lık modelleri pek önermem, Windows ve ofis vs uygulamaları kurunca yer kalmıyor.
Cihaza videolardan baktım içinde 1 adet 2.5 ve 1 adet 3.5 inch disk yeri var. M.2 desteği yok, SATA SSD sorunsuz uyar.
Zaten mini PC ofis ve gündelik işler için kullandığınızı var sayıyorum. RAM konusunda da en azından 8 GB'a yükseltme yaparsanız sorunsuz kullanırsınız. Cihazda galiba 2 adet RAM slotu var (incelemelerinde 1 slotunda RAM takılı diğer slotu boş), bir 4 GB'lık modül daha eklemek işinizi görür.

• RAM'i yükseltin.
  • SSD alın.
Bunları yapın, ve Windows 10 kurun. Performansınız halen daha düşükse debloating yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…