H harex123 Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Merhaba, kilo almak istiyorum çok yememe rağmen yine de kilo alamıyorum bu yüzden miss gainer almak istiyorum Trendyol'da Bigjoy Sports Bigmass Gh Factors Mass Gainer 1500gr Çikolatalı Karbonhidrat High Carbonhidrate&protein&vitaminsFiyatı, Yorumları - Trendyol şu gaineri buldum alınır mı? Ve spor yapmıyorum spor yapmamama rağmen yine de alabilir miyim?
Merhaba, kilo almak istiyorum çok yememe rağmen yine de kilo alamıyorum bu yüzden miss gainer almak istiyorum Trendyol'da Bigjoy Sports Bigmass Gh Factors Mass Gainer 1500gr Çikolatalı Karbonhidrat High Carbonhidrate&protein&vitaminsFiyatı, Yorumları - Trendyol şu gaineri buldum alınır mı? Ve spor yapmıyorum spor yapmamama rağmen yine de alabilir miyim?
Efe Kırgın Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 harex123 dedi: Merhaba, kilo almak istiyorum çok yememe rağmen yine de kilo alamıyorum bu yüzden miss gainer almak istiyorum Trendyol'da Bigjoy Sports Bigmass Gh Factors Mass Gainer 1500gr Çikolatalı Karbonhidrat High Carbonhidrate&protein&vitaminsFiyatı, Yorumları - Trendyol şu gaineri buldum alınır mı? Ve spor yapmıyorum spor yapmamama rağmen yine de alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Spor yapmıyorsan almanı tavsiye etmem
harex123 dedi: Merhaba, kilo almak istiyorum çok yememe rağmen yine de kilo alamıyorum bu yüzden miss gainer almak istiyorum Trendyol'da Bigjoy Sports Bigmass Gh Factors Mass Gainer 1500gr Çikolatalı Karbonhidrat High Carbonhidrate&protein&vitaminsFiyatı, Yorumları - Trendyol şu gaineri buldum alınır mı? Ve spor yapmıyorum spor yapmamama rağmen yine de alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Spor yapmıyorsan almanı tavsiye etmem
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.462 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Mart 2025 #3 Ürün standart bir massgainer. Spor yapmıyorsanız kullanmanızı önermem. İçeriğindeki yüksek karbonhidrat yağlanmaya sebep olabilir ve karaciğeriniz yağlanabilir.
Ürün standart bir massgainer. Spor yapmıyorsanız kullanmanızı önermem. İçeriğindeki yüksek karbonhidrat yağlanmaya sebep olabilir ve karaciğeriniz yağlanabilir.
KerbeX Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 323 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RTX 2060 AMD Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #4 Spor yapmiyorsan almanin anlami yok. Bende yaşadim cunku.
F fayans Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 70 Çözümler 1 1 Mart 2025 #5 Amacınız sadece kilo almaksa alabilirsiniz. Fakat aldığınız kilo büyük ölçüde yağ ve su olacak.
Fronzy Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 320 7 Mart 2025 #6 Bende Hardline Pro gainer ile bigjoy arasında kaldım. Hansini tavsiye edersiniz.