Bigjoy kreatin alınır mı?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Bu ürünü almayı düşünüyorum, alınır mı? Supplementlerin kendi markasını alacaktım ama içinde 1768mg C vitamini varmış gereksiz fazla bir değer. Proteinocean servisi de 3mg, o da az geldi.

Kaliteli istersen Suplementlerin iyi Creapure® mührü var üründe yani orjinalliğini gösteriyor ham maddenin bildiğim kadarı ile. Yada Kingsize'nin ürünüde var onada bakabilirsin.

Bigjoy kreatin, düşük kaliteli içeriği nedeniyle istenen performansı sağlamadığı için tercih edilmemelidir. En azından bana göre öyle.

Neye göre bu kanıya vardınız hocam?
Hocam Creapure® sertifikalı ürün satın al. Ben de pek önermiyorum Bigjoy, hardline gibi markaları. İyi markalarla arasındaki uçurum fiyat farkları olmasının sebebi sadece lojistik vergiler vs değil.
Weider, multipower, optimum gibi markaların bir sürü sertifikası ve laboratuvar onayları mevcut.
Ve bir çoğunun da Creapure® sertifikası var.

Elbette Bigjoy, Hardline vs gibi markalar da işe yarar. Buna örnek verecek olursak köy yumurtasıyla marketteki hazır yumurta örneği en net örnek olacaktır.

Şu ikisinden biri alınır sanırım

Protein ocean kod olarak harun10 yaparsan 519 TL civarı geliyor. Ama genede HİQ daha ucuza denk geliyor kodla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…