Bigjoy protein tozu alınır mı?

Konudan bağımsız sohbet etmeye başlamışsınız soruma yanıt alamadım?

Pre workout yararları ne oluyor tam olarak?

Konudan bağımsız sohbet etmeye başlamışsınız soruma yanıt alamadım?

Pre workout yararları ne oluyor tam olarak?
Verdim ya cevabı. Sen ben bununla kas yapıcam diye alacaksan alma. Aromalı halini kek, milkshake gibi besinlere kat hem aroma versin hem de ek protein alırsın. Zaruri ihtiyaç değil. Pre workout mental ve fiziksel güç artışı sağlar biraz daha geç yorulursun. Güçlü uyarıcılar var içinde.

Nasıl fark ettin vücuduna neler oldu yani? Ben içsem ve hiçbir belirti görmesem doktora gitmem yani siz belli ki gözle görülür bir sorun yaşadınız. Çünkü kreatin illaki kanda biraz yüksek çıkar.
Böbrek ağrısıyla gittim hocam. Olay 2-3 sene önce olduğu için tam hatırlamıyorum. Kan ve idrar tahlili istemişlerdi. Ben normalde zaten düzenli kan tahlili yaptırıyordum. Kullanan kişilerinde düzenli kan ve idrar tahlili vermesini öneriyorum. Doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalı. Özellikle pre-workout. Çok yüklü miktarda kafein içeriyor, ölüme kadar gidebilir her bünye aynı tepkiyi vermez.

1 ölçek 150 mg hocam. 1 insanı öldüren doz 5000 6000 mg arası. Yani bir günde 10 ölçek içse bile Max etkisi çarpıntı ve uykusuzluk olur. Tabii içindeki tek uyarıcı kafein olmadığı için günde 10 ölçek içmeyin.

Ona bakarsanız creatin günlük 3gr üstüne üslük günde 4 litre su ile beraber kullanıyordum fakat böbrekleri ele alıyorduk. Her bünye aynı tepkiyi vermez. Hele ki spora yeni başlanmışsa çok gereksiz.

Hayır yani benim gösterdiğim protein tozu alınır mı? Fotoğrafını yüklemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…