Bigjoy protein tozu iyi midir?

Hocam devamını okuyun lütfen, sonra yorum yapınız bana.

HIQ'te gözüme güzel gözüktü hocam hangisini almalıyım hocam bigjoy mu HIQ mi?

O paraya bigjoy veya hardline alınır ama az daha yukarı çıkıp musletech kreatinsizde alınır tek eksiği glutamin yok içinde veya optimum %25 indiriminden 3500 liraya 74 servislik alınır.

Bigjoy alacağım o zaman hocam teşekkürler.

Bigjoy çikolatalı önermem ağızda şeker tadı bırakıyor tüm gün geçmiyor o tat mide bulantısı yapıyor vs diğer aromalarını denemedim.

Reis ben aldım çıkolatalı 2.5 kılo olanı bıgjoy ya tadını hiç beğenmedim shakeleyınce böyle asıtlı gibi kapagı acınca tıss edıyo ne yapmam lazım su ıle denedım aşırı kotu tadı var guvenerek almıştım

Kanka ben bızım salona bıgjoy sponsor olmuş dedıler bende bırdan 2.5 kıloluk aldım cıkolatalı yaw tadı cok degısık su ıle denıyorum yok ıcılır ama mıde bulandırıcı su gıbı tadı var normalmı

2 kere yazmışım pardon

Çikolatalı hakkında bir bilgim yok genel olarak beğenilmiyor sanırım fakat diğer aromaları çok başarılı. Süt ile denediniz mi? Köpürmesi normal tıss etmesi.

Big Joy protein tozunun kargosu yeni elime ulaştı. Kaliteli bir markadır. Bu arada ben supplementler.com sitesinden ve bir fiziksel mağazada gördüm, 1470 TL'ye satılıyor, senin attığın linkteki shaker ile birlikte 1326 TL gözüküyor. Sanırsam birazcık pahalıya almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…