Biglisayar toplama satma işine atılacaklar için ekipman önerisi

  • Konuyu başlatan Mercin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 46

Mercin

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2022
Mesajlar
1.299
Çözümler
6
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB.
SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D.
RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ.
PSU: Power Boost 650W 80+
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, on yedi yaşındayım. On ikinci sınıfta staj görüyorum. Bilgisayar toplama birikimim var ve staj maaşı alıyorum. Aldığım maaş ile ikinci elden bilgisayarlar toplayıp satmak istiyorum. Ama böyle yarım yamalak işleri yapmayı fazla sevmeyen, mükemmeliyetçi bir tipim var. Ondan bana tornavida setidir ya da bilgisayarcılarda olan ekipmanlardan neler önerirsiniz?
 
Akım ölçer falanda gerekli chipset tamiri yapacaksan fakat genel olarak aşağıdakiler her türlü sistemi toplaman ve temizlemen için yeterli olur.

Hassas tornavida seti, uzun tornavida, dökülme yapmayan boya fırçası (duvar için olanlar), diş fırçası, saç kurutma makinesi, iş cımbızı, makine yağı (fan yağlama), WD-40 (fan göbek temizliği), iran yapıştırıcısı (kırık tamiri için), vida seti, plastik kelepçe, makas, yan keski, kapton bant, koli bandı, çift taraflı bant.

3 Tane flash bellek Windows 10, Windows 11 ve 1 tane de BIOS update'leri için. Uyguna gelmesi için kutu MX-4 ve termal ped.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı