bike.com.tr güvenli mi?

450909

Hectopat
Makaleler
2
Soru başlıktaki gibi, bike.com.tr güvenli midir? Daha önce alışveriş yaptınız mı?

Hmm teşekkür ederim, bisiklet forumda ve şikayet Var'da hiçbir kayıt bulamadım da.

Alışveriş yaptınız mı sonuç ne oldu?
Ben de bisiklet almak istiyorum ama emin olamadım. Accell bisiklete kayıtlı, Etbise kayıtlı ve ödemesi iyzico'dan ama yine de ben ve çevremdekiler hiç alışveriş yapmadı. Ben de emin olamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam. Birkaç yerden daha araştırma yaptım ama pek güvenemedim. Zaten istediğim bisiklet daha bilindik bir sitede stoğa girmiş.

Yok hocam. Birkaç yerden daha araştırma yaptım ama pek güvenemedim. Zaten istediğim bisiklet daha bilindik bir sitede stoğa girmiş.
Peki hangi siteden aldınız ? Ben flexi comfort almak istiyorum aslında ama bike.com.tr whatsapp hattı da var çok yardımcı oldu ama sipariş vermek konusunda yine emin olamadım.
Dostlar medyadan hesaplarında var instagramda bike.com.tr diye bayileri ise Samsun’da ama kargoyla her yere gönderim yapıyorlarmış. Siz ne diyorsunuz çünkü artık bu sene bu bisikleti almak istiyorum ama siteleri pek bilmiyorum ama güvenli olmasını istiyorum.

Hocam dediğim gibi, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Yine de madem bayileri var, etbise de kayıtlı alın derim. Ama son karar yine sizin ve almaya karar verirseniz ve sorun yaşarsanız beni sorumlu tutmayın(!)

Hocam dediğim gibi, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Yine de madem bayileri var, etbise de kayıtlı alın derim. Ama son karar yine sizin ve almaya karar verirseniz ve sorun yaşarsanız beni sorumlu tutmayın(!)
Tamamdır eğer sipariş edersem size sonucu söylerim. Teşekkürler

Merhabalar Değerli Technopat kullanıcıları. Bike.com.tr yetkilisi olarak bizlerde başlığı görünce sizlere ulaşmak istedik.
Firmamızdan güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Carraro, peugeot, Dahon, Tern, Bianchi gibi markaların yetkili bayisiyiz. Samsun'da mağazamız ve depomuz bulunmaktadır. Accell bisiklet, Kron bisiklet, Peugeot bike, Aslı bisiklet'in tüm ürünlerinin servis ve satış yetkimiz bulunmaktadır. Ödemelerimiz iyizico üzerinden %100 güvenli ve geri ödeme garantili yapılmaktadır. Ayrıca etbis tarafından kayıtlı e-ticaret firmasıyız. Daha fazla bilgi almak ve danışmak için info@bike.com.tr ve 545 2 545 545 nolu destek hattından bize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…