Bıkkınlık nasıl atlatılır?

453476

Megapat
Makaleler
1
Cidden o kadar aptalca bir hayat yaşıyoruz ki. Her şey o kadar üste üste geliyor ki. Cidden bazen "keşke yaşamasaydım" diyorum. Ciddiyim. O kadar sıkıcı, bunaltıcı ve nefret ettirici bir hayat var ki -tabii ki benim-. Kötü şeyler sürekli üst üste geliyor. Utanmasam, hüngür hüngür ağlayacağım resmen. İnsanlarla konuşmak istemiyorum, çünkü sesim titriyor. Bana göre önemli olan şeyleri, insanlar anlamıyor. Anlamadıkça moralim bozuluyor.

Bu gibi durumları nasıl atlatabiliriz? Şu an bile gözüm dolu şekilde yazıyorum.

Hayattan zevk alacağın şeylere yönel bende evde azap çekiyorum resmen herkesten laf yiyorum tek sevdiğim şey oyun oynamak artık.

Fazla kırılgansınız gibi geldi bana.

Ya siz kırılgansınız, ya çevreniz anlayışsız gorillerden oluşuyor, yaşınıza bağlı olarak ergenliklede alakası olabilir.

Kırılgan iseniz aileniz ya da psiklogdan yardım alın derim, çevreniz anlayışsız ise asosyal olun herkese tavsiye ederim çok rahat oluyor insan , ergenlik yüzündense zamanla geçer.

Sanırım kendi kendimi üzüyorum. Benim hiç arkadaşım olmadığı için, birisiyle tanışınca hemen çok umutlanıyorum.

Hayatın hep olumsuz tarafına bakmamaya çalış mesela bir ailen var kışın seni soğuktan koruyan bir evin var bu mesajı yazan bir telefonun var böyle düşün elinde olan şeyler için sevinip hayatına devam etmelisin.

Yapamıyorum işte. Keşke böyle düşünebilsem, bardağın dolu tarafını görebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…