Bıktım artık LG'nin Sorumsuzluğundan

enescanx

Hectopat
Mrb arkadaşlar. Maalesef 2 yıl önce 1400TL paraya kıyıp bir adet P920 3D aldım. Fakat memnun muyum? Tabi ki hayır. Şu versiyon ve sürüm olayları 1 haftadır kafamı çok ağrıttı artık. Yahu LG resmi kanallardan versiyon yükselteyim diyorum son sürüm olduğu için görünmüyor. 20E ve 2.3.5'in üzerine çıkamıyorum. Resmi olarak avrupada ICS mevcut ama halen Türkiyede bu yok ve LG destekten aldığım bilgilere göre gelmesi gibi bir plan da yok. Yani Türkiyede 2.3.5 üzerine resmi olarak çıkmak mümkün değil ve mümkün olmayacakda.

Burası dahil tüm forumları arayıp taramama rağmen güncel olarak şu telefonu update yapabilecek sağlam bir kaynağa ulaşamadım. Konuların hepsi 7-8 ay veya çok daha öncesine ait ve çoğu linkler ölmüş. Vakti bol ve konuyu bilen arkadaşlardan rica ediyorum şu telefonun ömrünü 1 yıl daha uzatayım. Varsa güncel bir rehberiniz rica ediyorum el atın. Stabil ICS veya jb olursa hoş olur. Değilse harbiden çöp oldu artık bu telefon. Bu arada daha önceden pek bu tarz işlerle uğraşmadım fakat şu durumda farz oldu. Brickmiş bozulmaymış telefon gözümden düştüğü için umrumda değil. Bilgim yok ama uğraşacağım şu versiyonu yükseltmek için, gözümü kararttım artık :)

Bir daha LG telefon alır mıyım, aman aman uzak kalsın...
İncelediğim linkler:
https://www.technopat.net/forum/and...us-3d-jellybean-4-1-2-guncelleme-rehberi.html
https://www.technopat.net/forum/android-telefonlari/15105-lg-optimus-3d-v30b-ics.html

Bu iki konuyu da inceledim fakat sonuç olumsuz ve bazı linkler ölü.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Linklerin ölü olması bir şey değiştirmez. Yöntem hazır. Gerekli sürüm ve dosyaları bulup güncelleyebilirsiniz. Yalnız varya aklımı okudunuz :) Ben bu telefonu ablama hediye ettim. Ertesi gün çaldırdı. (Çalan salağın aklına ediyim bu arada, mal.) Aklımdan diyorum ki acaba bu telefona Türkiye'de resmi ICS geldi mi :)

Gelmemiş demek. Yuh diyorum sadece, yuh!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı