gokpeedy
Hectopat
Daha fazla
Nereden başlasam bilmiyorum. Basketbol kariyerimde çok iyi giderken her şey bir anda değişti. Bir amda değil aslında, 3 aydır kendime soruyorum: Takımda neden değer görmüyorum? Kamp dönemimde iyi oynuyordum, sayı atıp asist yapıyordum vs. vs. Bir maç koç beni oyuna aldı ve geri alması 2 dakika sürdü. O 2 dakikada topu elime alma fırsatım dahi olmadı, top bana asla gelmedi. Basketbola kırıldım, hiç aklımdan çıkmıyor. Şimdi ise farklı bir koçla antrenman yapıyoruz. Eski koçum takıma ve bana değerli olduğumuzu hissettiriyordu fakat burada asla değil. Klasman olayları var, ben arkadaşlarımla yeşil takımdaydım. Siyah takım vardı bir de. Arkadaşlarımın çoğu siyah takıma girdi. Ve aralarında antrenmana o kadar gelmeyenlerde vardı. Yeni koç, oyuncularını tanıyor, ben yeni dahil oldum fakat antrenmanlarım süresince iyi olduğumu gösterdim. Toplantıya yetişemedim ama olan oldu. Aklımdan asla çıkmıyor. Basketbolu bırakmayı bile düşündüm, bilmiyorum. Ben kendim egolu olduğum için söylemiyorum ama gayet iyi oynuyorum ve hakkımın yendiğini düşünüyorum. O kadar kar kış demeden kimsesiz antrenman sonrası değersizmişim gibi hissediyorum. Yaptıklarım, sanki bir işe yaramamış gibi hissediyorum, düşünüyorum. Koçla yarın konuşacağım fakat olumsuz cevap geleceğini biliyor gibiyim, en azından tahmin edebiliyorum. Arkadaşlar ne yapmalıyım ne olur bana bir yol gösterin. O kadar emeğimin boşa gitmesini ve alt liglerde çürümek istemiyorum. Rica ediyorum bir düşünceniz bile varsa söyleyin. İyi geceler.
Konuyu yanlış yere açmışım sanırım, normal konu dışı olacaktı. Burada sadece görenler cevaplayabiliyor..
Konuyu yanlış yere açmışım sanırım, normal konu dışı olacaktı. Burada sadece görenler cevaplayabiliyor..