I istanbulluu34 Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 77 1 Temmuz 2023 #1 Bir Telegram grubunda denk geldim. Dosya Ekleri bilale anlatır gibi.jpg 125,8 KB · Görüntüleme: 76 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
telefonunugoster Centipat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 929 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Sonuç olarak o düzende söz sahibi olan adamın iradesi karşısında boyun eğende toplumun bireyi sendeniz. Sonuçta o adam sadece tehdit altında olmamak pekişmek rahatlamak için irade koyup gruba aidiyet hissetmek için bunu yapıyor. Sense gerçeğin farkındasın. Gerçeğin sana faydası yok elbet çünkü o adamın gerçekliğinde toplumunda yaşamaktasın. Haliyle o adamların iradesine boyun eğip, o adamların eylemlerinin ve davranışlarının sonuçlarına katlanmak zorundasın. O adamlar da her seferinde oynamıyorum bozdum ben deyip, bütün ağırlığı yükü de senin omuzlarına atacaktır. Neden bu insanları gördüğünüz yerde tecrit etmiyorsunuz ya da müşahedeye almıyorsunuz o zaman? Çünkü onlar otorite çünkü onlar mutlak. istanbulluu34 dedi: Bir Telegram grubunda denk geldim. Genişletmek için tıkla...
Sonuç olarak o düzende söz sahibi olan adamın iradesi karşısında boyun eğende toplumun bireyi sendeniz. Sonuçta o adam sadece tehdit altında olmamak pekişmek rahatlamak için irade koyup gruba aidiyet hissetmek için bunu yapıyor. Sense gerçeğin farkındasın. Gerçeğin sana faydası yok elbet çünkü o adamın gerçekliğinde toplumunda yaşamaktasın. Haliyle o adamların iradesine boyun eğip, o adamların eylemlerinin ve davranışlarının sonuçlarına katlanmak zorundasın. O adamlar da her seferinde oynamıyorum bozdum ben deyip, bütün ağırlığı yükü de senin omuzlarına atacaktır. Neden bu insanları gördüğünüz yerde tecrit etmiyorsunuz ya da müşahedeye almıyorsunuz o zaman? Çünkü onlar otorite çünkü onlar mutlak. istanbulluu34 dedi: Bir Telegram grubunda denk geldim. Genişletmek için tıkla...