Bildiğiniz Anivia Builld var mı?

Mejais soulstealer ben genelde bot olarak boots of speed kullnıyorum. Sen istedigini kullanabilirsin Road of ages archangel zhonya lich bane olabilir. AP herosu olduğu için kendine göre aciliyeti ne önemliyse o şekilde yapman daha mantıklı. Bazaıları HP AP orantılı kasar, bazıları full AP kasar, bazıları Mana AP kasar. Ben genelde full AP taraftarıyım

Ben de o itemleri yaptım. İlk mejals, sonra road of ages, sonra zohanya yaptım da Q skilini bi tutturamıyorum

Zaten dandik bir hero. Ya da ben beceremedim, bilemiyorum Ama q skili sanırsam patladığı noktada adamı stun ediyor. Üstünden gectigi noktada slow ediyor galiba. Şimdi tam net hatırlayamadım q skillini. Zaten Anivianin kombosu muhtemelen mantıken Q R W şeklinde stun edip ultiyi çalıştırıp arkasına duvarla gitmesini engelleyip zarar vermek ama lüzumsuz hero, sevmedim, kanım ısınmadı. Alışamadık birbirimize

Güldürmeyin beni, Anivia oyundaki en taktik karakter. Becerebilmesi zor, başladıktan 1 ay sonra elim alıştı onda da kill manyağı oldum. Anivia oynamayı bilen playerin elindeyse zaten tanrı şamypionu oluyor. Tüm skillerinin bir sırası var, hepsi birbirine bağlı. Combo yapmak zorundasın Anivia'yla.

İtem olarak gereksiz çekingenliğe lüzum yok. Ap fulleyeceksin. Aklımda değil şimdi item isimleri siteden bakarak buraya yazıcam, 2 gün oldu başlayalı..

Mejai ile başla, bot veya pot'a gerek yok. Sonra direk bot al, ama recipe tamamlama. Ondan sonra sırasıyla Lich Bane, Zhonya, Deathfire ve Archangel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…